Italialainen makkarapata

4 annosta
1pkt (300 g)K-Menu siskonmakkaroita

(150 g)punasipuli

2-3 valkosipulinkynttä

1rs (200 g)Pirkka ruskeita herkkusieniä (tuore)

rkl oliiviöljyä

dl vettä

rkl Knorr Beef -lihafondia

ps (à 65 g)Pirkka Luomu babypinaattia

tlk (390 g)Pirkka yrtti-tomaattimurskaa

laakerinlehteä

1/2 tl fenkolinsiemeniä

ripaus mustapippuria

(suolaa)

Valmistus

alle 30 min

  1. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipulit.
  2. Puhdista ja paloittele herkkusienet.
  3. Kuumenna öljy padassa tai pannussa. Kuullota sipuleita siinä hetki. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle. Jatka paistamista kunnes ne saavat hieman väriä.
  4. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita. Hauduta vielä noin 15 minuuttia.
  5. Tarjoa makkarapata pastan tai riisin kanssa.